Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Merk


Boodschappentassen bedrukken

Weergave:TegelsLijst

Boodschappentassen bedrukken

Trendy boodschappentassen laten bedrukken? Boodschappentassen zijn populair en worden vaak gebruikt tijdens het doen van boodschappen. Dat maakt het interessant om boodschappentassen te laten bedrukken. Kies de draagtas die bij je past. Wij bieden verschillende soorten stoffen aan, zoals jute draagtassen, canvas draagtassen en non-woven tassen. Wat voor tas u ook zoekt u kunt hier goedkope boodschappentassen bedrukken.
Wat belangrijk is bij boodschappentassen is de stevigheid en de hoeveelheid aan lading die er in past. Een stevig materiaal om voor te kiezen zijn bijvoorbeeld bedrukte jute tassen. Deze bijzondere stof gaat lang mee en heeft een stevige uitstraling. Het is een ideale keuze voor als je je bedrijf wil promoten. Duurzame bedrukte jute tassen worden voor verschillende doeleinde gebruikt, waardoor deze tassen goed te gebruiken zijn om je logo op te laten bedrukken of een slogan. Een gelegenheid waarvoor men veel boodschappentassen laten bedrukken zijn promotionele evenementen en beurzen.

 

Canvas boodschappentas bedrukken

Wist je dat canvas boodschappentassen vaak gebruikt worden als strandtas of reistas. Dat is ook logisch want canvas boodschappentassen zijn vaak heel stevig en er kan veel lading in. Dat maakt deze tassen interessant om in te zetten als promotionele artikel. Het materiaal canvas is gemaakt van een steviger weefsel dan katoen en is uitstekend bestendig tegen slijtage. Wat canvas beter maakt dan jute is dat canvas comfortabeler is om te gebruiken bij minder zware materialen, omdat het materiaal iets minder stug is. Bij hele zware materialen is jute een betere optie.

 

Jute boodschappentas bedrukken

Een van de meest gebruikte boodschappentassen zijn jute tassen. Jute is een natuurlijke en stevige materiaal. Het groeit in regenachtige gebieden en wordt nauwelijks met chemicaliën bewerkt. Dat maakt deze tas een uitstekende duurzame keuze.

 

Goedkope boodschappentassen bedrukken

Ben jij op zoek naar de perfecte plaats om goedkope boodschappentassen te laten bedrukken. Maar weet jij nog niet precies welke materiaal je wil gebruiken? Neem dan contact met ons op via de mail op info@viprinta.nl of bel 0164-700244. Onze team kan jou van het beste advies voorzien.