Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Merk

Canvas tassen bedrukken

Weergave:TegelsLijst

Canvas tassen bedrukken

Canvas tassen zijn een van de meest gebruikte tassen die gemaakt zijn van natuurlijke producten. Wij krijgen vaak de vraag wat het verschil is tussen katoen en canvas. Het grote verschil tussen katoenen tassen en canvas tassen ligt in de manier waarop het materiaal wordt geweven. Bij canvas tassen moet je dan denken aan sterke, stugge en ongebleekte natuurlijke materialen. Canvas tassen worden ook wel vaak ‘zware katoen’ genoemd en dat wordt gedaan omdat de structuur van canvas veel dikker is. Wat betreft de canvas tas met bedrukking is er geen groot verschil met katoenen tassen.


Canvas tassen bedrukken goedkoop

Het bedrukken van canvas tassen is iets duurder dan andere type tassen. Maar canvas tassen worden vaker hergebruikt en zijn populairder om dagelijks te dragen. Daarom kan het een betere keuze zijn dan andere type tassen. Je kan canvas tassen ook wel zien als een bilboard die overal en door iedereen gedragen kan worden.


Canvas tassen bedrukken kleine oplage en grote oplage

Een groot voordeel van canvas tassen ten op zichtte van andere soorten tassen is dat je canvas tassen in zowel kleine oplage als in grote oplage kan bestellen. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van canvas tassen in kleine oplage. Of je nou 1 tas wil bedrukken of 1000 maakt voor ons niet uit. Wij hanteren wel een minimum voor het gewicht van canvas tassen. Dat is namelijk 270 gram. Het gewicht is van belang voor de kwalitatieve uitstraling maar ook de levensduur van de tassen.


De voordelen van bedrukte canvas tassen

Canvas tassen zijn hip en populair en worden veel gebruikt door jong en oud. Wij zijn op zoek geweest naar wat de voordelen zijn van het laten bedrukken van canvas tassen. Hieronder zijn deze samengevat.
- Canvas tassen zijn goed te customizen en te bedrukken;
- Bedrukte canvas tassen zijn populair, hip en comfortabel om te dragen zowel door mannen als vrouwen;
- Canvas tassen zijn goede promotionele producten voor marketing vanwege hergebruik;
- Canvas tassen laten bedrukken is relatief goedkope tassen;
- Bedrukte canvas tassen kunnen met koud water gewassen worden.


Wil je meer weten over canvas tassen?

Er zijn zoveel verschillende canvas tassen. Dus het kan best zijn dat jij met vragen zit of dat je geen keuze kan maken van welke tassen je wilt bedrukken. Onze team van experts staan klaar om jouw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op via de mail op info@viprinta.nl of bel 0164-700244.