Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Full colour tassen bedrukken

Weergave:TegelsLijst

Full colour tassen bedrukken

Bij full colour bedrukken worden andere technieken toegepast dan zeefdrukken. Het voordeel van full colour tassen bedrukken is dat de prijs niet afhankelijk is van het aantal kleuren die je in je artwork hebt. Het is ideaal voor om tassen met logo’s te bedrukken die meerdere kleuren bevatten. Daarnaast is het de beste oplossing voor de bedrukkingen van foto’s of artwork met hoge resolutie. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van full colour zowel in grote aantallen als kleine aantallen. Daarnaast kunnen wij ook de full colour tassen helemaal customizen. Je kan diverse materialen kiezen. De meeste materialen die gehanteerd worden voor full colour bedrukte tassen zijn katoenen tassen, papieren tassen en non-woven tassen.


Full colour katoenen tassen

Wij kunnen katoenen tassen middels twee technieken full colour bedrukken. Bij de ene techniek ben je beperkt tot een oppervlakte van ongeveer 30 bij 30 cm. Deze tassen kunnen wij al leveren binnen 48 uur. Bij een andere techniek die wij hanteren kan je een allover print doen. Dat houdt in dat de tas van bodem tot aan de top in full colour bedrukt kan worden. De levertijd van deze tassen bedraagt om en nabij 10 werkdagen.


Vragen over full colour bedrukte tassen

Heeft u vragen over het bedrukken van allover bedrukte tassen of over het bedrukken van full colour tassen. Dan kunt u het beste contact opnemen met ons per mail op info@viprinta.nl of bel 0164-700244