Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Merk


Katoenen tassen bedrukken

Weergave:TegelsLijst

Katoenen tassen bedrukken

Katoenen tassen zijn stijlvol, populair, herbruikbaar en daarmee een goed alternatief voor plastic tassen. Viprinta is de ideale tassen webwinkel voor het bedrukken van katoenen tassen. U kunt gemakkelijk in een aantal stappen uw persoonlijke tekst of uw logo uploaden op de website. Vervolgens kiest u welke kleur tas u wilt bedrukken en geeft u de aantallen aan. U krijgt dan gelijk zien wat de prijs per stuk is. De levertijd voor de tassen verschillen. Wij kunnen tassen binnen 72 uur leveren, maar bij de meeste producten hanteren wij een levertijd van 10 werkdagen.


Katoenen tassen bedrukken goedkoop

De katoenen tassen bedrukken doe je bij Viprinta. Wij hanteren zeer scherpe prijzen voor alle soorten tassen. Maar wij hanteren wel een minimum kwaliteit voor de tassen. Zo gebruiken we tassen van minimaal 136 grams. Het gewicht is belangrijk voor de kwaliteit van de tassen en voor de uitstraling en voor de levensduur. Daarnaast gebruiken wij alleen ‘eco’ vriendelijke katoen.


Bedrukte Katoenen tassen met logo in kleine en grote oplage

De katoenen tassen die wij leveren kunnen zowel in kleine oplage als in grote oplage geleverd worden. Wij hebben tassen verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren en maten. Bedrukte promotionele tassen zijn er in diverse soorten en maten. Of u nou Lange hengsels of korte hengsels wil of zware of lichte kwaliteit. Wij leveren op maat.


De feiten van bedrukte katoenen tassen op een rij

Er is een grote scala aan katoenen tassen op de markt. Het zijn er zoveel dat je soms door de bomen het bos niet ziet. Zwaardere katoenen tassen zijn vaak duurzamer, omdat deze vaker hergebruikt worden dan lichtere katoenen tassen. Daarnaast hebben zwaardere bedrukte katoenen een kwalitatievere look. Uiteindelijk hebben alle bedrukte katoenen tassen ook een impact op het milieu. Zolang tassen niet hergebruikt worden zal deze impact groter zijn. Daarnaast is het vanuit marketingdoeleinde belangrijk dat een tas zoveel mogelijk hergebruikt wordt. Voor bedrukte katoen tassen is de kans ongeveer 100 keer zo groot dat deze hergebruikt zullen worden. Elke soort tas heeft zijn voordelen en nadelen. Hieronder bespreken wij in het kort de voor- en nadelen van katoenen tassen en zetten wij de feiten op een rij.


Voordelen

- Katoenen tassen zijn de meest gebruikte tassen die gemaakt zijn van natuurlijke materialen.
- Organische katoenen tassen zijn de meest duurzame tassen als ze hergebruikt worden.
- Bedrukte katoenen tassen zijn stevig en kunnen voor diverse gelegenheden gebruikt worden.

Nadelen

- Te lichte katoenen tassen onder de 105 gram worden vaak niet hergebruikt en zijn daarom niet duurzaam en geen goede promotionele artikel.

- Bedrukte katoenen tassen zijn niet wasbaar.

Wil je meer informatie over bedrukte katoenen tassen?

Als u vragen heeft over de levertijd, de soorten tassen of als u geen keuze kunt maken, neem dan contact met ons op. Mail ons op info@viprinta.nl of bel 0164-700244.